Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Kuukausi

6.5. käytiin Keinon kanssa Muurolan ryhmiksessä, josta Keinolle hienosti PU3 ja VA-SERT. 20.5 myöskin Muurolan ryhmis, josta JUN ERI2. 27.5 käytiin Sodankylän ryhmiksessä, Keinolle EH ja ensimmäistä kertaa kehään osallistui myös Kuma, jolle JUN EH1. 

18.5 vietettiin eläinlääkäripäivää: Patty ja Echo kävivät sterkkauksessa ja samalla otettiin kuvia. Pattyltä kuvattiin selkä ja Echolta, Owenilta ja Karalta selkä, lonkat ja kyynärät. Echolle eläinlääkäri arvioi kyynärät ykkösiksi ja keskiselässä häivähdys alkavasta silloittumasta, sekä lantio/häntä nikama väli väljä, joka johtuu pentuna tapahtuneesta tapaturmasta. Karalla toinen  lonkka on väljä ja maljojen reunoilla on eläinlääkärin arvion mukaan työn rasituksen aiheuttamaa luutuumaa vähän. Näilläkään ei kuitenkaan rikkoa tai muita muutoksia. Muuten kaikki ok. Kukaan ei ole Echon häntää lukuunottamatta ikinä oireillut, vaan kuvattiin porukkaa muuten vaan että näkee vähän sisällekin.

Leikkauksesta on nyt kaksi viikkoa ja molemmat ovat parantuneet hyvin. Haavatkin ovat jo viiva ja muisto vain. Seuraavaksi leikkuupöydälle menee Koru, ja ehkä vielä joku huskytytöistä. Karan tytöistä Taro ja Tika juoksivat ensimmäiset juoksunsa juuri, Deri vielä haluaa kasvaa ennen aloittamista.


6.5 Muurola PU3 & VA-SERT


Äiti ja tyäret
(Kara, Taro, Tika ja Deri)

Helatorstaina käytiin ajelemassa Keminmaassa, ja pidettiin muutamalle Savumerkin -kasvatille treenihetket. Yksi osallistujista oli Keinon veljet, joista toinen alla, Roope eli Savumerkin Yömyssy.
Seuraavaksi mennään 10.6 paimentamaan Keinon kanssa, ja 11.6 on Kuusamon ryhmis jonne ilmoitin Keinon ja Konstin. Lisäksi hyviä uutisia, Konsti sai MEJÄ-kokeeseen paikan, jes! 2.7 korkataan ekoissa kokeissa, jännää! :D Pari viikkoa sitten ajettii yksi 200m ja 3 tunnin vanha jälki, joka kulki lumessa ja vedessä ja jokapaikassa... Konsti ajoi ihan hyvin.Alla vielä kuva Konstin ja Katan lapsista, pienet. < 3

vasemmalla pojat, oikealla tytöt

Ei kommentteja: