Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

maanantai 17. huhtikuuta 2017

Hyväksytty paimennustesti & sukulaisia & pääsiäinen7.4 käytiin Keinon kanssa kauan odotetussa poropaimennustaipumustestissä. Samalla treffattiin ensimmäistä kertaa luovutuksen jälkeen Keinon siskoa Lumea (Savumerkin Yllättäjä). Keino suoritti porotaipparit hyväksytysti läpi, toiseksi nuorena osallistujana (1v 1kk). Keino oli hieno ja tuomarit tykkäsivät, ainoa miinus tuli haukkumattomuudesta, jota tuomarit olisivat kovasti kaivanneet. Mutta kun Keino ei hauku "turhaa", niin ei hauku. :)  Paimennustilanteessakaan hyvin herkästi liikkuville poroille tarvinnut ääntä käyttää liikkeen lisäksi. Oli hieno päivä ja todella tyytyväinen olen Keinoon, se vaan on niin hieno ja lupaava paimenenalku. < 3
Lumi (Savumerkin Yllättäjä)


9.4 käytiin Rakeen kanssa mätsäilemässä ja Konsti lähti mukaan turistiksi. Mätsärissä tuli käymään myös Rakeen veli Liemu, sekä Keinon sisko Lumi. Rae sai punaisen nauhan ja Liemu sijoittui isoissa pennuissa sinisten neljänneksi.

Konsti ja Konstin pohjoisen lapset: Keinon sisko Lumi (Savumerkin Yllättäjä), Konsti, Rae ja Rakeen veli Liemu (Lapin Neidon Jäänmurtaja)

Konsti ja Lumi

Liemu ja Rae


15.4 olikin vuorossa Tervolan ryhmänäyttely, jonne mukaan lähti kaikki lappalaiset. Päivä oli oikein onnistunut kaikin puolin, joskin päivän päätteeksi Konsti sai päälleen suuren laikan. Selvittiin kaikki säikähdyksellä, eikä onneksi fyysisiä vammoja tullut, vaikka kovasti kaikki säikähtikin..
Tuomarina toimi Matti Palojärvi.

Keino JUN ERI2
c Laura Posti

Konsti AVO ERI4, SA
c Laura Posti

Rae JUN EH4
c Laura Posti

Koru AVO EH
c Elina Korva

Tiko VET ERI1, ROP-VET
c Laura Posti

Rae Lapin Neidon-kasvattajaryhmässä


Näyttely jälkeen Laura ulkoilutti kameraa meidän lauman kanssa ennen kotiin lähtöään, tässä parhaimpia paloja pääsiäisviikonlopusta. Kaikki kuvat siis c Laura Posti.

Ei kommentteja: