Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

tiistai 28. helmikuuta 2017

Robur Sprint ja synttärit

Viime viikonloppuna käytiin Taivalkoskella koiravaljakkokisoissa, matkana sprint- eli lyhyen matkan kisat. Lähdimme hakemaan koirille kokemuksia ja viettämään yhteistä aikaa seikkailun mielessä (alunperin meillä ei ollut yöpaikkaakaan, vaan tarkoitus oli nukkua autossa). Jessican tiimissä juoksi kolme junnudinosaurusta, Delta, Grady ja Echo sekä konkari Astro. Minulla juoksi Owen, Kara, Sitka ja Konsti. Sitka oli tiettävästi ensimmäinen suomalainen jakutianlaika kisoissa Suomessa. Kisat olivat kaksi päiväiset, lauantaina ja sunnuntaina matkana 7,5kilometriä.

Ura oli pehmeä ja mäkinen, jollaista maastoa meillä ei kotona ole. Konstilla ei riittänyt jalat pehmeällä uralla, ja Sitka hölläsi ylämäet. Lisäksi uralla oli kommelluksia, joista kuitenkin Sitka ja Owen ensikertalaisina ja vieraskoreina selvisivät onneksi hyvin, iloisina itsenään. Jessicalla tiimi juoksi todella hyvin treeneihin nähden (ja siihen nähden etteivät ole sprinttikoiria). Sunnuntaina itse en startannut, koska en halunnut uudestaan toistaa häppeninkejä, joita jo lauantaina koettiin.

Reissu oli kuitenkin mukava, ja kokemuksia saatiin. Ensi vuonna sitten taas uudelleen. :) Kuvia tulossa kun niitä jonnekin ladattavaksi ilmaantuu.Kun me oltiin reissussa, Keino vietti synttäreitä hoitolaisen ja loppulauman kanssa. Pieniisopikkupoika täytti vuoden 25.2. < 3 Tänään nappasin Keinosta viralliset yksi vee passikuvat. Tulevana viikonloppuna Keino pääsee synttäreiden kunniaksi harjoittelemaan porojen paimennusta, ja seuraavana viikonloppuna lähdetään reissuun Seinäjoelle erkkariin.


Ei kommentteja: