Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Mätsäri viikonloppu

Viime viikonloppuna käytiin sekä lauantaina että sunnuntaina mätsäilemässä. Lauantaina lähdettiin Pelloon asti ja porukalla, mukana Anni ja Ärrät, minä Keino ja Rae sekä Rakeen kasvattaja kera Rakeen isosiskopuolen Sirun (Lapin Neidon Lumikuningatar) ja perheen kleinspitzin Myyn. Mätsäri oli pieni mutta sitäkin mukavampi, hallissa pidettiin ja Rae ja Rosekin oli  reippaita turisti likkoja. Keino oli pennuissa SIN1 ja lopulta BIS-5, parikilpailussa Anni, Risku & Keino sijoittuivat muistaakseni toisiksi. Myy oli pikkupennuissa PUN1 ja BIS-4 ja Siru isoissa aikuisissa SIN3. Kiva reissu ja palkintojakin kannettiin kotiin ruokasäkkeinä ja muuna hilpetöörinä.
Sunnuntaina kävin sitten yksin, kehään ilmoitin Keinon joka oli pentujen PUN2, Sitka ja Owen olivat taustajoukkona mukana. Esitin myös mäyräkoira Martin pennuissa ja Martti sijoittuikin sinisissä.
Tulevana lauanainta ajellaan debytoimaan Keinon kanssa Siikajoelle pentunäyttelyyn. 17.9 on luonnetesti jonne pääsee Koru ja Zisk. Sitten lähestytäänkin erkkaria, jonne ilmoitin kaikki viisi karvapalloa. Tiko on kyllä ihan kalju, mutta pääseepä sekin pyörähtämään erkkariin kun taas kerran täällä pohjoisessakin asti pidetään. :)

Ei kommentteja: