Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

perjantai 20. toukokuuta 2016

Pikakuulumiset

7.5 käväistiin Posiolla, autossa oli Tikon ja Konstin lisäksi lapinkoiranarttu Taiga (Karvapallon Tulen Tuijottaja) sekä shetlanninlammaskoira Sumu. Tiko debytoi veteraaneissa tuloksella VET EH2, Konstille AVO EH. 14.5 käytiin Keminmaan ryhmiksessä, jonne vain Tiko oli ilmoitettu (jota jälkikäteen harmittelin etten Konstia ilmoittanut). Tikolle tulokseksi VET ERI2. Seuraava näyttely on Rovaniemen KV, jonne ilmoitin Tikon ja Konstin. Samana iltana pojat käy silmätarkastuksessa, vähän jo jännittää..

29.4 Konstin ja Sissin (Lapin Neidon Ruska) pennut näkivät päivänvalon. Yksi pennuista menehtyi päivän-parin ikäisenä, joten loppusaldoksi jäi kuusi pentua, 3 urosta ja 3 narttua. Pikkuiset lapinneidot ovat jo kolmiviikkoisia, eilen käytiin pallottelemassa ja napsimassa lapsosista kuvia Annin kanssa. Lapsoset on värikästä sakkia.


soopelit, narttu & uros


dominot, narttu & uros


riistaparkki uros & musta merkein narttuEnsi viikon lauantaina on toko-kokeet Kemissä, jonne suunnataan Konstin ja Korun tai Unnin kanssa. Sitten sunnuntaina onkin meidän järkkäämät mätsärit Rovaniemellä. Sitä ennen kuitenkin suunnataan Konstin kanssa viikoksi työmaalle tarhalle, hyvää häiriötreeniä ennen koetta Konstille ja päästään samalla viettämään kahdenkeskistä aikaa. :)

Keino kasvaa. Oikein reipas pieni poika, Keino on kulkenut mukana jo vaikka ja missä, ja ottaa kaiken vastaan rennosti ja avoimin mielin, häntä heiluu kokoajan. Pieni parkkipoika on oikke hurmaava lapsonen, tuntuu perineen Konstista ne hyvät puolet. :D

Keino 10,5vkoa

Keino 12vkoa


Alla vielä kuvat  Keinon veljestä, Yarosta, joka muuttaa Ruotsiin kesäkuussa. Kivannäköinen poitsu. < 3Ei kommentteja: