Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Koru viisi vuotta

Pikkukoira Koru Kordelia Kolehmainen viettää tänään viisi-vuotis synttäreitä! Onnea mamman pieni sylikoira! <3 nbsp="" p="">


Koru jäi valitettavasti onnistuneesta astutuksesta ja pienistä tiineyden merkeistä huolimatta tälläkin kertaa tyhjäksi. En tiedä, yritetäänkö vielä kolmannen kerran vai jäikö pienet korut nyt haaveeksi vain. Kaikellahan on aina toki jokin tarkoitus, eikä olla jääty märehtimään epäonnistunutta yritystä. Koru saa edelleen pitää yksinoikeutetun paikkansa ainoana pörrödiivana laumassa, kyllä se sille kelpaa. :)


Silan suu ja kaulan alue turposivat perjantaina sen verran suuriin mittoihin ja oli selvästi kipeä, että käytiin lekurilta hakemassa antibiootit ja kortisoni-pistos. Turvotus on laskenut ja kipulääke auttaa, nyt syötetään kuuri loppuun ja katsotaan jatko. Epäiltiin hammas/ientulehdusta. Ruoka onneksi maistuu ja jo lekurilla käynnin iltana piristyi silminnähden, lääkkeet vaikuttivat onneksi heti. Nyt katsellaan kuuri loppuun.

Tikon ja Konstin ilmoitin Tornion ryhmikseen 20.2. Kivaa päästä pitkästä aikaa kehiin! Tulossa on myös mätsäreitä, joihin Sitka pääsee reenailemaan ja myös alaskalaispennut lähtee tekemään "kehäkettudebyyttinsä" - Owen varsinkin on sellainen linssilude ja söpöstelevä poseeraaja, että pitäähän kaunispoika sitten pyöräyttää "näytilläkin" - missialaskalainen. ;)

Pakkasia on taas pitänyt ja koppeihin saa lisätä kuiviketta runsaasti. Meillä on kopeissa kuivikkeena RutiRexiä - se on ollut meidän mieleen parasta ja koiratkin tykkää. Nyt saatiin kokeeksi paalu hamppua. Se ei pölise ja pysyy kuivana. Toistaiseksi tämän parin päivän aikana ei ole vielä löytynyt valittamista. Täältä voi lukea lisää hampusta, jos jotakuta kiinnostaa: http://www.hemprefine.fi/tuotteet/elaeinkuivikkeet
Koirat tuntuvat viihtyvän, Koru taisi vähän maistellakin, kun aiemmin ei tätä ole kuivikkeena ollut. Esim. Konstin turkkiin ei ole tarttunut, RutiRexikään ei tartu mutta saattaa muutama siivu hännässä välillä roikkua kun kopista tulee ulos. Täytyy pitemmällä ajalla yrittää hintaakin vertailla, nyt saimme tuon paalin ystävältä kokeiluun ilmatteeksi.

Muuten arki rullaa eteenpäin ja minäkin sain opinnäytetyön toisen osan valmiiksi. Kevättä ja valmistumista kohden, hui!

Ei kommentteja: