Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

tiistai 27. tammikuuta 2015

Koulussa ja tuplasynttärit

Korun kanssa hengailtu koulun toimissa kohta ensimmäisen lähijakson ajan. Mukavaa on ollut ja innolla odotetaan lisää! Koru oli heti kämpillä kuin kotonaan ja kämppikseksi saman katon alla onpi akita-pystykorvasekoitus Riko. :)  Rikon kanssa ollaan käyty koulun koirahallilla treenailemassakin. Korun kanssa ollaan otettu pikkujuttuja tokossa ja agility-esteitä ja pätkiä ja pidetty hauskaa. Hyviä treenejä ja iloitteluja on takana!

Koru kävi myös rokotukset päivittämässä, ja sekin on nyt hoideltu alta pois. 

Hieronta-kurssilla saatiin hieroa omia ja vieraiden koiria. Koru oli tyytyväinen hierottava. Sillä oli myös vähän pieniä jumeja, takapäässä ja niskassa, jotka saatiin aukikin kylläkin.

Valjakkopäässä loppulauma on treenaillut miltei päivittäin vaihtelevilla matkoilla. Oppia on tullut myös johtajahommiin lisää ja joka päivä parannetaan. :) Unni-labbis on sairaslomalla, pienellä mustalla on tulehdus hännässä/takapuolen ihossa, jota parannellaan... Toivotaan että Unni saa muut kiinni kunhan paranee. Kevään suhteen on muutenkin suunnitelmia monenmoisia, myös valjakkohommissa. Ei malttaisi odottaa!

7.2 käydään vuoden eka misseily, jonne lähti Konstille ilmo. Seuraavat siitä on Pellossa 21.2, jossa pyörähtävät Tiko ja Konsti. Korun meinasin ilmoittaa mutta viimehetkillä päätin jättää ilmoittamatta. :P

piippa tarhalla < 3

Sila 25.1 5-vuotta!! < 3

...ja sirppa 17.1 4-vuotta!! < 3

Ei kommentteja: