Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Leiriltä palautuessa

Leiri Haminassa oli ja meni. Koirat käyttäytyi mallikelpoisesti ja oli mukava tutustua uusiin piireihin! Leiriltä palattaessa tarttui mukaan myös pikku musta, tuttu labbis Unni! Syystä ja toisesta Unni etsi loppuelämän kotia ja pentuna Jessicalla olleena luonnollisesti tyttö löysi tiensä Kotiin. :)

Leirillä touhuiltiin "vain" pikkuisen koirat mukana (lenkkeilyä ja pieni temppurata), mutta treenailtiin sitten pienissä pätkissä itsekseen. Konstille otin lähinnä sivulla oloa ja nopeaa palkkausta, tämäkin ruoan antamisen aikaan. Leirillä oli mukava meno ja hyvä pieni reissu oli. :)

Meinattiin jäädä ekstemporee jopa kokeisiin asti, Kotkassa oisi ollut BH-koe... Vaan tultiin onneksi järkiimme ja jätettiin väliin. :D Jokatapauksessa, Konsti (ja Sila) ovat nyt työn alla ja kesän aikana olisi toiveissa käydä suorittamassa edes toisen kanssa peehoilu. Lisäksi olen jo menossa tokoileen Konstin kanssa, vaikka se ei osaa vielä edes puolta liikkeistä. :D Korua ja Tikoakin mietin... Konsti nyt ei kokeisiin kuitenkaan ole menossa, Korua ja Tikoa voisi jopa harkita.

Kesä siis menee treenatessa, kokeita suunnitellessa ja haaveillessa, reissaten ja touhuten... Näyttelytiä ehkä nyt pari kolme. Rovaniemen KV oli ja meni, vähän noin niinkuin puoli vahingossa. Kokkola KV olisi seuraavaksi ajatuksena, saa nähdä. Mutta hei, reilun viikon päästä me startataan vuoden ekalle ulkomaan matkalle, Norjaan Tromssan KV:seen! Jee! Sinne lähti ilmot Tikolle ja Korulle. :) Aikataulutkin tulivat ja lappalaisia on kehässä peräti 35! Tätä reissua odotellessa. :)

Kuvia ynnä muuta leiristä tulee tässä hetken päästä.

Ei kommentteja: