Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

tiistai 1. lokakuuta 2013

Uusia lukuja

Uksi


¨
Sila


Zisk ja Astro


Paljon on ehtinyt tässä ajassa tapahtua. Suurin muutos elämässä koski uuden luvun aloittamista, ja viime viikolla sitten suurin siirtyminen tapahtui ja minä pakkasin kimpsut ja kampsut ja nyt on sitten uusi kotimme Raahessa. Kauanhan tämä on ollut tiedossa ja tulossa, ja nyt on sitten virallisesti kirjat Raahessa. Rovaniemi jäi taakse, vaan mukana tottakai seuraa koiralliset ja koirattomat ystävät, läheiset ja tutut, muistot ja niin pois päin. Uusi elämä Raahessa odottaa, yhdessä meidän pienen lauman ja perheen kanssa. Johon kuuluu siis kolme kaksijalkaista sekä lauma karvallisia.

Blogikin kaipaisi uutta ilmettä, mitä yritän paraikaa työstää eteenpäin. Katsellaan minkälaisen lopulta saan kursittua kasaan.

Jessica lähti työmaalle ja otti suurimman osan laumasta messiin (Nalle leonberg, tsekit Sila & Zisk sekä alaskalaiset Astron ja plussana Karan), mukaanlukien myös Konstin. Valjakkohommiin, treenailemaan ja tositouhuun pääsi ryhmärämä. Tänään sitten tuli ensimmäinen kuva reeneistä, jossa piippa oli mukana. Matka oli ollut kuutisen kilometriä ja vauhti 14-18 km/h. Konsti oli tehnyt töitä koko matkan väsymättä, painanut eteenpäin ja todella hyvällä panostuksella pistänyt kaikkensa likoon. Ihan mahtava homma, toivotaan että jatkaa samaan malliin hommia, kuten sitten muutkin laumalaiset kunhan liinoihin pääsevät.

Konsti pyöräparin edessä oikealla, tuo tummanharmaa pörröhännällinen ;)

Korun kanssa punkkaame Keminmaassa muuttotavaroinemme vielä ainakin seuraavan yön, jonka jälkeen suuntaamme parin kassin kanssa Raaheen, uuteen kotiimme. Tulevana viikonloppuna sitten käydään turisteilemassa Oulun erkkarissa, kiva päästä näkemään tuttuja ja höpöttämään turhanpäiväistä! ;) Erkkariin on myös tulossa Tikon ja Hipun lapsosista Milli, Guti ja eka kertalaisena Nalle (H. Aikamoinen)! Ihanaa päästä näkemään tyyppejä!

Syksyn mittaan toiveissa olisi edelleen Konstille BH-koe, joka kuitenkaan tuskin toteutuu kun nyt on Jessican mukana valjakkohommissa. Katselemme sitten keväällä uudestaan. Messari on varmaan seuraava näytelmä, ainakin yhdelle päivälle joku on tarkoitus ilmoittaa. 

Ei kommentteja: