Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

tiistai 3. syyskuuta 2013

Rovaniemi RN

Pikapostaus kun kiirettä pitää.. Perjantai-iltana ennen Rovaniemen näyttelyä pidimme kaupunkitreenit Jessican ohjauksella, ja paikanpäälle saapui "normi"porukan lisäksi Henna ja Guti (Hippusen Ainutlaatuinen) eli Tikon ja Hipun tyär vierailemaan! Todella kivat ja antoisat treenit olikin. Konsti ylitti itsensä korkeissa parkkihallin ritiläportaissa, ylös meneminen ei tuottanut päänvaivaa niinkuin en odottanutkaan, mutta sitten minä innostuin ja vein sen niin ylös kuin portaita riitti... tämän seurauksena alastulo oli työn takana mutta Konsti oli niin hieno ja hieno kuin olla ja voi! Kyllä oli siinä sitten ylypiää emäntää. Aina olen tiennyt että piipalta löytyy toimintakykyä hyvin, mutta se miten näkee kuinka koira tuodaan rajalleen ja kuinka se käy näkyvästi sisällään taistelua itseään ja "pään riittämistä" vastaan. Ja sitten se hetki, kuinka se ottaa ja itsensä ylittää. Voih.
Kellään muullakaan ei mennyt yhtään sen huonommin, ja kokonaisuudessaan treenit olivat onnistuneet ja mukavat! Meidän treenit on niiiiiiin eri luokkaa. ;) 

treeniläiset

Lauantaina sitten oli vuorossa Rovanieme ryhmis. Mukana oli Guti ja lisäksi Milli (H. Aivan Ihana) ilmoitettu. Mahtava päivä mukavassa seurassa! Tiko sijoittui PU2, Koru AVO EH2. Arvostelut ja kuvat myöhemmin...
Käytin kehässä Gutin, Oona meni uskaliaasti itse ekaa kertaa kehään ja itse vei Milliä. :) Gutille hyvän ja omannäköisen arvostelun kera JUN H ja Millille JUN T. Tuomarina toimi Riitta Lahtovaara. Seuraavaksi tytöt suuntaa Oulun erkkariin. :) Meillä muita suunnitelmia, saa nähdä mitkä toteutuu ja miten toteutuu...  Nyt kimpsut ja kampsut ja viikoksi tarhahommiin!

Ei kommentteja: