Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Liettua 23.-27.5

Liettuan reissu oli ja meni. Matka oli todella pitkä, ja tuumasin itsekseni jossain vaiheessa että ehkä jopa liian pitkä. Bussissa istuminen koko reissulta yhteensä laskettuna oli sen reilu 48h ja kyllä se jo alkoi naista kuluttaa, koirista puhumattakaan.

Mukaan lähti kolmanneksi osapuoleksi meidän kööriin Anulta Hilla. Yhteensä bissulastillisia oli parisenkymmentä + kaikkien koirat. Tiko ja Hilla matkasivat samassa häkissä eessuntaas ja molemmat olivat todella reippaina. Matka alkoi Posiolta torstaina 23.5, meren yli pääsimme perjantai-aamuna ja Liettuassa olimme perjantai-iltana kymmenen aikaa. Lauantaina kello soi puoli kuusi ja takaisin hotellilla olimme jälleen yhtätoista käydessä illalla. Sunnuntaina sama rujanssi ja matka alkoi kohti kotia sunnuntai-iltana yhdeksältä. Lopulta väsyneinä mutta sitäkin rikkaimpana, omassa sängyssä Rovaniemellä olimme maanantai-tiistai välisenä yönä klo 2.

Molemmille päiville oli ilmoitettu kuusi koiraa, kaikki samoja. Toinen juniori-uros ei ollut paikalla kumpanakaan päivänä. Lauantaina Hilla oli ROP kera SERTin ja CACIBin, tullen näin Kansainväliseksi ja Liettuan Muotovalioksi, Tikon ollessa PU2 kera saman satsin, tullen Liettuan Muotovalioksi! Sunnuntaina osat vaihtuivat, Tiko oli ROP ja Hilla PN2. Molempien kanssa päästiin siis vielä ryhmäkehässä pyörähtämään ja olihan se aika hienoa... ;) Näyttelypaikka oli nurmikentällä kirjaimellisesti keskellä ei-mitään, ilma oli lauantaina sateinen ja märkä, sunnuntaina onneksi paistoi aurinko. Kehät aiheuttivat päänvaivaa vähän kaikille, välillä järjestystä muutettiin lennosta, tuomarit pyörittivät kehiä omin päin, kehäsihteerit eivät tienneet mistään mitään jnejnejne. Kyllä vähän tuli ikävä oman kotisuomen kehiä, missä kaikki toimii ja homma pyörii. :D Vaan mitäpä pienistä kun muuten homma pelasi ja hauskaa oli, seura oli tottakai huippuluokkaa ja tunnelma oli katossa koko reissun ajan!

Tiko siis ponkaisi itselleen 2xSERT, 2xCACIB, PU2 ja ROP-sijoitukset ja toi tittelin kotiin! Lisäksi kun molemmilta päiviltä tipahti se Iso Valkoinen, on meidän pieni Tiitteri-mörrikkä yhtä vailla C.I.B!! <3 :="" em="" ett="" h="" iloista="" n="" nt="" on="" p="" sanoa="" v="" voin="">

Kuvia tulee myöhemmin.

Näillä siis mennään! Hieno reissu, hieno kokemus, hieno porukka jonka kanssa varmasti jatkossakin tullaan kulkemaan näyttelyissä! Seuraavaa odotellessa.. :D

1 kommentti:

Petra kirjoitti...

Oho, teillehän on viime aikoina sattunut ja tapahtunut. Paljon onnea Liettuan tuliaisista, ja kuulostaa varsin mielenkiintoiselta tuo "siemennys"projektikin. ;)