Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

maanantai 4. helmikuuta 2013

raahe ja autti

Raahen ryhmis lumisateessa, mutta onneksi muuten lämpimässä säässä, oli ja meni erilailla kuin yleensä. No, joskus näinkin. Kommelluksia oli, mm. saavuin paikalle 10min ennen kuin Konstin piti mennä kehään, lensin liukkaalla kehässä nurin jne. :D Molemmat pojat käyttäytyi mallikelpoisesti, kivat arvostelut ja seuraa kiittäminen nauruista. Konstista ei valitettavasti ole ainakaan  vielä tiedossa kuvaa. Tuomarina toimi Pekka Teini, oikein mukava ja asianosaava kaveri. Tikosta tykkäsi todella paljon. Vaikka koiria oli 50 ilmoitettu, junnu-uroksia oli vain neljä ja valioita Tikon lisäksi vain yksi.

Konsti, JUN EH4
Lupaava, hyvin liikkuva. Miellyttävästi käyttäytyvä nuori uros. Päässä kaunis profiili, vielä kapea kallo-osa. Hyvä ylälinja. Erinomainen takaosa. Rintakehässä vielä nuoren koiran kapeus. Upea turkki ja häntä.

Tiko, VAL ERI1, SA ("PU5")
Keskikokoinen mittasuhteiltaan oikea. Hienosti rakentunut ja kevyesti liikkuva valio. Vahva kuono, hieman pyöreä kallo-osa. Hyvät korvat. Mahtava runko. Hieno matala kinner ja vahvat käpälät. Liikkuu hyvällä askelpituudella, hieman leveällä etuliikkeellä. Hyvä käytös.

[c] Hannu RantaSitten vierailtiinkin Auttissa hyvän ystäväni tilalla, jossa arkea virkistää tällähetkellä kahdeksan koiranlauma. Juoksijoita valjakossa kaikki, puolet tosin vielä taaperolapsia kasvamassa. Kuvauslenkillä mukana oli tämä neljän lapsen katras + Tiko ja Konsti. Joukossa alaskalaiset Pippuri & Kuura, siperianhusky Nilak sekä malamuutti-karjalankarhukoira-X Nara. Kaikki kuvat täällä.

Koo & Tee ja naapurin nimetön mies

talon kuningatar, Agatha thö Kät


Nilak & Nara

Kuura

Pippuri

Ei kommentteja: