Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

maanantai 8. lokakuuta 2012

pikkujuttuja

Eilen sunnuntaina lenkkeiltiin ja treenittiin jälleen alajaoston kanssa. Vuorossa näyttelytreenit kera häiriökoirien ja lopuksi rannalla riekkujaiset. Poroja, pörröjä, harmaa ja seropi kulki porukassa mukana, osa treenaili toko-hommia ja toiset keskittyi misseilyn perusteisiin. Riekkujaisissa kaikilla oli kivaa ja porukka tuli hyvin toimeen. Kaikki kuvat on ottanut Sara Nikula. Lisää voi lukea Rovaniemen Lappalaisten omasta blogista (hox hox, muistakaa linkittää ;)).




Tiko, Miro ja Valo

Konstikas hyppäsi minun mukaani Annilta ja sujautettiin jätkien kanssa pariksi päiväksi nyt Keminmaahan. Korulla on parhaat päivät menossa, Konsti ei tajua mistään mitään vielä, Tikoa kiinnostaa sitten senkin edestä. Koru oli mamman sirppana onnesta sekaisin kun tulin sitä katsomaan, voi minun pientä likkaani. :) <3 nbsp="nbsp" p="p">

Tänään vieraili sitten Sanna uuden tuttavuuden kanssa. Parkkityttö, Pörröpöksyn Vuonjas, tutummin Ruska, on Konstin mummin siskon tytär, eli emän serkku (vai miten se meni :D). Sukulaisuutta oli kyllä havaittavissa, samanlaiset kujeet ja menot Konstilla ja Ruskalla oli, ei me omistajat pysytty perässä. :)

Konsti 6kk ja Ruska 4kk
[c] Sanna Vettenranta

Ei kommentteja: