Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

koiramaista menoa tuutin täydeltä

Koru kävi rokotuksilla ja samalla otettiin ekstemporee polvisyyni, tulokseksi 0/0! :) Lonkat koplattiin ja tutkittiin kliinisesti, eikä niissäkään häikkää ollut, vaan puhtaat ja tiiviit ilman väljyyttä tai löysyyttä. Hienoahienoa, nyt voi paremmilla mielin laittaa lopullisesti suunnitelmat rullaamaan. BH-treenien lisäksi meidän kesä on tokoilua ja agiliitelyyn tutustumista! Kilpaileviin tähtäävien toko-ryhmässä nyt siis ollaan ja tänään ekat treenit. Agi-kurssille on hallittavuustesti viikon päästä, jonka jälkeen selviää ollaanko kurssilla vaiko ei. Takapään osalta voi kuitenkin nyt paremmilla mielin aloitella agiin tutustuminen. :) Treenimäistä kesää siis tiedossa Korulle, siinä sivussa kun kasvattaa pentua, käy muutamat näytelmät ja treenaa Tikon tottista ja lihaskuntoa AD-kokeeseen ja ensi talveksi pieniin valjakkohommiin niin kesä meneekin rattoistasti! Ei ainakaan tule tekemisen puute. :) Ai niin, Tiko menee kuin meneekin luonnetestiin 27. pvä, jee (koputtaa vielä varmuudeksi puuta)!!

Jaaa pikkumies Konsti saapuu pohjoiseen tulevana sunnuntai-iltana! Eka yö menee Riskun ja Pepin hellässä huomassa, ja maanantaina minä saan palleron käsiini, ei_malta_odottaa!

Koru on ollu tosi hieno treenatessa edelleen, parille viime kerralla vire ei ole ollut ihan täyttä mutta hienosti silti suorittaa. Liikkeestä maahanmeno on todella hieno! Perusasento sujuu millä tahansa matkalla, seuraaminen on jees. Nyt on otettu mukaan liikkeestä seiso ja BH-kokeeseen liikkeestä istu (tosin kokeessa pysähdytään itse ennen käskyä). Lisäksi seuraamisessa käännöksiä ja nopeuden muutoksia. Paikkamakuussa pysyy hienosti, muttei ole vielä täysi varma. Mutta on mulla hieno likka, kyllä siitä sittekin vielä kisakoira tulee! :)

ja viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä, Hippunen kävi ultrassa tänään ja odotettavissa ainakin neljä pientä tikohippusta Kuusamoon reilun kuukauden päästä, ah onnea! <3 <3 <3 <3

niin ja kotisivujenja blogin ulkoasun vaihdos on työn alla, nyt ovat kovin remppaisen näköiset.

1 kommentti:

Henna kirjoitti...

Teille olisi haaste meidän blogissa! :)