Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

show must go on

Viikko sitten oltiin Laivakankaan ryhmiksessä. Kiva päivä kaikenkaikkiaan! Tuomarina Tapio Kakko, knl Jäkäläkummun. Tiko oli PU3 ja Koru sai EH:n, molemmilla kivat ja ihan omannäköist arvostelut. Mosku oli PU4 ja sai viimoisen SERTin ja tuli valioksi, heti ekalla yrittämällä, mahtavaa!! Mosku tuli meille näyttelyn jälkeen pikahoitoon, ja sisaruspuoliskot painivat ja nukkuivat. :) Kuvia näyttelystä löytyypi täältä.

VAL ERI, VAK3, SA, PU3
Kokonaiskuvaltaan erinomainen. Hyvät mittasuhteet. Oikeanmuotoinen pää, hieman kupera kallo. Hieman pysty olkavarsi, muuten hyvät kulmaukset. Hyvä turkki ja häntä. Liikkuu hyvin, miellyttävä esiintyminen.



JUN EH
Kokonaiskuvaltaan erittäin hyvä, pieni narttu. Kaunisilmeinen pää joka saisi olla hieman vahvempi. Alaleuka saisi olla vahvempi. Riittävästi kulmatunut edestä ja takaa. Raajaluusto saisi olla voimakkaampi. Hieman pysty lantio. Hyvä turkki rungossa, raajakarvoitus puuttuu. Liikkuu sivutla riittävällä askelpituudella, takaraajat alla.


hoitolaista vätystää :)

Korun kanssa oleskellaan tämä viikko taas tarhalla hommissa, ensi viikko lomaillaan ja sitten katsotaan mitä tapahtuu. BH-treenit on jääneet todella monesti jo väliin, juoksujen ja nyt harjoittelun takia, ketuttaa suuresti!! Kotona ei juuri olla nyt tehty oikeastaan mitään, kun 12h päivät tarhalla kuluttavat molempia todenteolla..

Seuraava näytelmä on hihihi Norjassa Harstadin KV:ssä, vähänkö jännää päästä ulkomaille reissuun!

Ei kommentteja: