Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

nyt ne sit alko

Korusta tuli nyt virallisesti aikuinen nainen. Ekat juoksunsa aloitti, joten BH-treenit jää ryhmän kanssa ainakin kahdeksi viikoksi käymättä. Kotona muistellaan ja hiotaan vanhoja, ettei ihan kuitenkaan kaikki unohdu. Tänään opetin likalle uuden hömppätempun, ja oli kyllä iloista allekirjoittanutta kun sirppa tajusinkin jutun juonen jo parin toiston jälkeen (oikeasti todella hidas oppimaan, vaatii toistoja päivien ajan). Ja temppuhan oli siis leiki kuollutta. Järkevää. Lisää hömppätemppuja treenaillaan pakkaspäivien pitimiksi.

Tiko on siis nyt taas Keminmaassa ja ollaan oltu pari viikkoa kahdestaan. Kulunut viikko meni uudessa työharkassa, missä Koru on peuhannut huskyen kanssa ja oleskellut 12h päiviä isossa ulkotarhassa Niehkun ja Miskan kanssa. Miska on siis Niehkun uusi pikkuveli, alaskanhuskylainen. Todella mukavaa on tarhalla ollut, Koru ei täysillä nauti kun pitkät päivät ulkona joutuu olemaan. :D Ja antaapa kuvien puhua puolestaan.Miska, Koru ja Niehku

Pari viikkoa sitten ennen Tikon vientiä Keminmaahan oltiin rallattelemassa Niehkun kanssa


Tiko innoistuiJa Kordellin kanssa aamulenkillä eilen

Mätsärit ja pentutreffit jää tekemättä kun likka juoksee. Kolmen viikon päästä mennään Keminmaahan ja pyörähdetään Laivakankaalla hytisemässä. Kevään aikana on muutamia näyttelyitä, mm. Pellon erkkari jossa käydään mahdollisesti ainakin turisteilemassa. Suunnitelmia suunnitelmia kaikenlaisia.. Vaan eletään hetkessä.

Ei kommentteja: