Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

tiistai 17. tammikuuta 2012

vuoden vaihde ja vuotias

Paljon onnea mammanpikkulikkasirppanen yksi vuotias! <3

Vuoden vaihde meni rauhallisissa merkeissä, Koru ei tajunnut koko paukkuja ja Tiko oli huomattavasti rennompi edellisvuoteen verrattuna. Varmasti Korun rauhallisuus ja seura auttoivat asiaa. Hyvä näin.

30.12 käytiin alajaoston järjestämällä makkaranpaistolla Keminmaassa, paikalla tosin ei ollut muita kuin Koru ja minä, Sanna ja Inari sekä Aija ja Eetu + naapurista "vääränrotuiset" Cindy ja Upi. Mukavasti vierähti pari tuntinen ja hauskaa oli. Kuvia löytyy täältä ja täältä

Eetu ja Koru

Loppiaisena sitten lähdin Sannan luo pentuetapaamiseen, missä paikan päällä viiletti Eetu ja Varpu, sekä lapsensa 6kk Inari, Mosku, Poju ja Tuisku, sekä virallisena pentujenleikittäjänä hoitosetä Mosku. :) Ihanan taisainen pentue ja mahtavat luonteet kaikilla. Ja kyllä oli hauskaa kun talossa viipotti seitsemän pörröä menemään. :D Kuvia voi tsekkailla tapaamisesta täältä.

vanhemmat Varpu (Petäjämaan Varpu) & Eetu (Dagolas Kultani mun)

lapset Poju, Inari, Tuisku ja Mosku

ja hoitosetä Mosku (Dagolas Rakkaani mun)

7.1 kylässä kävi Korun bestis Lumi, parsonityttö joka on Korua kuukauden nuorempi

Lumpero 10 kk

Sitten palattiin lomalta koulunpenkille


... ja pörröt sai uuden pikkuvelikummipojan <3

Niehku 9 vkoa (karjalankarhukoira X ?)


Viikonloppuna matkattiin kainuuseen Annin ja Pepin kanssa, ja majapaikassa meitä odotti Mari ja neljän lauma, Vilma, Hilma, Alma ja Elma. Hienosti meni seiskapäinen lapikaslauma yksiin. Lauman kuopus Elma oli kyllä syötävän suloinen ja kaanis. <3


Sunnuntaina pyörittiin kehässä, ja kivasti menikin. Todella tyytyväinen olen päivään, erityisesti tykkäsin arvostelutavasta ja skaalasta, tuomarina toimi kasvattajatuomari Saara Sampakoski, knl Shacal. Pitkä mutta mukava päivä takana.

Tiko VAL ERI
Tyypiltään erinomainen. Hyvät pään mittasuhteet, kuono-osa voisi olla täyteläisempi. Erinomainen rintakehä. Oikea-asentoiset, sopivan voimakkaat raajat jotka voisivat kulmautua voimakkaammin. Erinomainen turkki ja häntä. Tasapainoiset liikkeet. Koira esitetään erinomaisessa näyttelykunnossa. Miellyttävä luonne.

Koru JUN H
Hyvän tyyppinen kevyt narttu. Kevyt kuono-osa, pää saa vielä kehittyä, otsapenger selkiintyä ja kallo voimistua. Kauniit tummat silmät. Hyvät korvat. Kauttaaltaan vielä kovin kapea. Oikea-asentoiset raajat jotka voisivat kulmautua voimakkaammin, varsinkin edestä. Hyvä turkki ja häntä. Liikkuu tasapainoisesti sivulta, kinnerahtaasti takaa. Erinomaisessa kunnossa esitetty.

Tosi tyytyväinen olen molempien arvosteluun. Koru sirppa saa kasvaa vielä, mikä pitää todellakin paikkansa. Tästä on hyvä jatkaa. :)

Eilen aloitettiin Korun kanssa BH-ryhmässä Rovaniemen Käyttökoirissa! Mahtavaa, joka maanantai siis parin tunnin treenit, päästiin viimein pois pelkästä kotireenityksestä. Tavoitteena BH-koe syksyllä! Pitkä ja varmasti kivinen tie tulee olemaan, mutta tästä on hyvä lähteä liikkeelle! :)

[c] Anni Holappa

Ei kommentteja: