Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

vuoden päivät vieri, kohta uuden kanssa kieri

Palataanpa taas perinteisesti miettimään mitä on tullut tehtyä -ja mitä ei ole tullut tehtyä- vuoden kuluessa. Suurin muutos oli tottakai Korunen, joka saapui ihastuttamaan laumaa maaliskuussa. Vuosi tästä takaperin olin ottanut yhteyttä kasvattajaan, ja mietin viimeisen tiineyskuukauden päivät toisen koiran ottopäätöstä. Hetkeäkään en ole katunut hyvin mietittyä päätöstäni. Huhtikuussa muutettiin Korun kanssa Rovaniemelle ja kesä päivystettiin hoitolalla työharkassa. Yhteiseloa opeteltiin ja käytiin muutama yleistreenitys alajaoston porukassa yhteistuntuman hakemiseen. Tikon kanssa oli hiljaisempaa luonnollisesti kun keskityin pentuun ja Tiko jäi suurimmaksi osaksi Keminmaahan. Koirat - lue: TIKO - opetteli toisen koiran kanssa elämistä ynnä muuta mukavaa, ja paita ja peppuhan nuo ovat. mun mussut.

Tiko ja kulunut kaksnollayksykkönen
tavoitteet oli:
"- TOKO. tuo on päällimmäisenä mielessä. Jos vain nyt saataisiin treenattua ja opeteltua liikket paremmiksi, päästäisiin edes vähän eteenpäin.. Tänä vuonna on todella monta kisaa ihan lähellä ja elättelen toiveita debyytistä...

- Piha-alue muisteloa. Missä ne rajat menikään? Ei tuo siis karkaa, ei ikinä, mutta olisi tarkoitus että se pysyisi pihassa irti vaikka tiellä menisikin naapurin Pamela juoksuisena.. Eikä kävisi tervehtimässä ja sitten tulisi ojan yli takaisin. :P

- Missikiertue on hiljaisempi viime vuoteen verrattuna. Tavoitteena olisi CACIB, tai edes jonkin näköinen PU-sijoitus isossa näyttelyssä. Ehkä ulkomaille debytoimaan. Mätsäreitä silloin tällöin.
- Koirapuistoilua ja vieraitten seurassa treffailua. Siis pääasiassa urosten. Eli sosiaalisten kanssakäymisten ylläpitoa. Mieluiten urosten kanssa.
- Helmi-maaliskuun vaihteessa luustokuvauksiin: lonkat uusiksi ja samalla kyynärät."


ja kuinkas sitten kävikään:
- TOKOssa loppuvuodesta/syksyllä pikkutreenejä, muistin virkistystä ym. eli aika pohjanoteeraus taas tältä osin. TOSIN sen verran edistystä että oltiin 5€ vaille osallistumassa mölleihin, ja oltaisiin osallistujamäärän takia jopa sijoituttu neljän parhaan joukkoon! :D
- piha-aluetta ylläpiti Laura tottakai, mutta lopputulos jäi kauaksi tavoitellusta
- seitsemän näytelmää, joista mainittavina tuloksina RYP-4, ROP, VSP ja VACACIB. Se Valkoinen oli karvanmitan päässä, mutta jäi saamatta. Harmittaa edelleen. PU-sijoituksia odottamattoman paljon, hienoa! Ulkomailla ei käyty, mätsäreitä luonnollisesti tuli koluttua läpi.
- Sosiaalista kanssakäymistä koulussa, jeespoks mennyt kaikenkaikkiaan. Tikosta ei ikinä tule sosiaalista kaikkien kaveria, mutta hyvä pitää positiivisia kokemuksia tietysti yllä.
-terveystutkimuksia tehtiinkin sitten urakalla: lonkat, kyynärät, polvet, silmät, sydän + verikokeet. ja puhtaat paperit kaikista. :)

Muuten oli siis lauman muutos ja yhteiselon eka vuosi. Paljon kulki mukana hoitolalla päivystämässä ja syksyllä koulussa, paljon sosiaalista kanssakäymistä jne. Syksystä sitten muistinvirkistystreeniä ja kivaa oli.

Koru ja kulunut elämän eka vuosi kaksnollayksykkönen
-yhteistä kivaa
-tavoitteita ei niinkään ollut, vaan ihan yhteiseloon opettelua ja peruselämää eka vuosi.
- näyttelyitä peräti viisi, mainittavimmat 5kk:n iässä erkkarissa PEK2 ja KP, ja myöhemmin ROP-pentu, sekä Helsinki Winneristä JUN EH! Hieno aloitus. :) Mätsäreitä todella monta ja mm. BIS-pentu ja kakkospallilla oloa.
-pientä aloittelua TOKOiluun ja jälkeen. Ihan pikkujuttuja, yhteistä kivaa ja leikkimistä, saalistusta ja palkkausta jne. Jäljessä muutama pikku "nakkijälki" ja muuten nenän käytön aktivointia pikkujutuilla.
- yhteistä kivaa
- lisäksi kokeiltiin pieni jääkausi, tai meillä sitä kutsuttiin oikeastaan levähdyskaudeksi. ja hyvin toimi.
2 0 1 2
T:
- luonnetesti
- viimein TOKOn kanssa debyytti, mölli tai virallinen, edes joku!
- Näyttelyitä, CACIB!!! Mahollisesti ulkomaille.
- pientä nenänkäyttöä (mitä tehdään kyllä arkisesti muutenkin :P)
- sosiaalista kanssakäymistä

K:
- murkkuikä
- TOKOa vireille, loppuvuodesta möllit?
- nenänkäyttöä, pikku jälkiä
- haun perusjuttuja??
- agiliitelyn alkeita ehkä
- näytelmiä useampi, tavoitteena SA ja paras narttu-sijoitus, ehkä SERT myöhemmin tavoitteeksi, ehkä ulkomaille
- kuvaukset ehkä, aineskin polvien tarkkaus tullaan tekemään
- BH-kokeeseen reenausta, ehkä jopa kokeeseen
- pikkuhiljaa riippuen kasvusta pientä AD-pohjaa
- poroja?

Ei kommentteja: