Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

lauantai 10. joulukuuta 2011

voihan valio

Viikko sitten tehtiin odotettu etelänreissu Helsinki Winneriin. Yöjunalla mentiin molempiin suuntiin, ja hyvin koirat taas reissasivat. Matkaporukassa oli meidän lisäksi Anni ja Aijalta Mosku (Dagolas Rakkaani mun), sekä Mari ja Hilma (Dagolas Ramona).

Junat olivat ajallaan, vaikka alkuun pelotti että kuinka käy (kokemukset myöhästymisestä eivät ole mitenkään riemuisia). Hyvissä ajoin kuitenkin oltiin perillä ja kehällekin päästiin kivuttomasti. Ainoa miinus oli häkkien paikat, joita ei tietenkään ollut tarpeeksi. Tai olihan niitä rajattuja alueita, mutta kun ihmiset levittäytyvät leiriksi niille rajatuille keltaisille alueille koirien pienin aitauksin, tuolein ja laukkujen kanssa jnejne, eli kaikki omaisuus levitetään koko rajatulle alueelle, eikä anneta muille tilaa. Onneksi kerettiin pystyttää oma häkki juuri sopivaan väliin, vaikka ei saatukaan sitä ihan kehän laidalle.

Vaikka koirat olivat vähän väsyneitä junamatkasta, molemmat oli tosi reippaita koko pitkän päivän. Tiko oli ihana oma varma itsensä kehässä, ja seisoa pönötti sievästi odottaen. Koru oli myös tosi reipas, vaikkei kannakaan vielä itseään ihan niin skarppina kuin kokeneempi Karvapaali. Kokonaisuudessaan päivä oli mahtava ja meni nopeasti ihmisten kanssa jutellen ja kojuja kierrellen. Tuloksiinkin olen enemmän kuin tyytyväinen. Tuomari oli todella mukava, ja lisäksi tutki koirat tarkkaan ja liikutti hyvin. Myöskään väriskaala ei haitannut tuomaria (niinkuin ei pidäkään haitata!). Mahtavin tulos tuli heti junnu-urosten kehässä, sillä Korun dominon värinen veli, E. Kuu-Ukko, repäisi saaden paitsi ERIn ja SAn, voittaen myös luokkansa ja saaden HELSINKI JUNIOR WINNER 2011-tittelin, aivan uskomattoman hienoa!! Tosi mahtava nähdä että kaikki tuomarit eivät vierasta värien kirjoa, usein ei erilaisempi lapikas kummemmin pärjää. Tikosta tuomari tykkäsi myös, mutta karvamäärä ei riittänyt hienojen miesten joukossa ja pyöreät silmät häiritsivät. Koru tarvitsee aikaa, mun pieni sirpakka. Yllätys oli että molemmilla meni kuitenkin niin hienosti. :) Tuomarina toimi Carin Åkesson Ruotsista.

Tiko VAL ERI
Erinomaisen mallinen uros, urosmainen pää. Hieman ulkonevat pyöreät silmät häiritsevät ilmettä. Erinomainen ylälinja, rintakehän kylkiluut sopivasti kaareutuneet. Erinomaiset kulmaukset. Liikkuu hyvällä teholla. Tänään hieman niukka karvapeite.


[c] Sara Laurila

Koru JUN EH
Juniorinarttu jolla hyvä sukupuolileima päässä. Voisi olla hiukan voimakkaampi alaleuka. Kuono-osan täytyy kehittyä. Tummat mantelinmuotoiset silmät. Hyvin sijoittuneet korvat, jotka hiukan kookkaat. Erinomainen kaula, vielä hiukan kevyt rintaosaltaan. Liikkuu ilman huomauttamista. Tarvitsee aikaa.

[c] Sara Laurila

Lauran ottamia kuvia löytyy täältä. (>> Koiranäyttelyt >> Helsinki Winner 2011). Lopuksi kuveja reissusta. :)



Mosku ja Hilma junailee :)



Korun hassu Hessu-iskä!


ilmeily on sukuvika?

HeJW-11 Eisenfest Kuu-Ukko!

6 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Onnea menestyksestä teille!

Ja mahtava suoritus Korun veljeltä kerrassaan! :) Onpas kyllä ihanan värinen ja näköinen kaveri, tuo nenä on kyllä paras! :D

Minna-Mari kirjoitti...

Kiitos! :)

Joo, mahtava oli suoritus velipojalta.. On se hieno nuori mies. Dominojen nenät on ihania! :D

quu kirjoitti...

Hienosti meni! :)

NIIN tutun kuuluista tuo "tarvitsee aikaa". Mutta onneksi se on niin helppo toteuttaa. :) Malttia vain!

leila kirjoitti...

Junassa on kyllä miellyttävä matkustaa pidempiäkin matkoja myös koirien kanssa ja opiskelijana käytinkin junaa tosi paljon, harmi vaan, että perusliput ovat niin kalliita, että autoilu tulee paljon halvemmaksi. Penkit muuten tulisi junassa suojata, jos pitää koiria niillä. :)

Hienoa, että reissunne sujui kaikin puolin hyvin ja onnittelut mukavista arvosteluista!

Minna-Mari kirjoitti...

Kiitos kiitos kaikki. :) joo eihän Koru muuta tarvi kuin aikaa. Ja sitähän meillä on. Minä en silti jää louhin odottelemaan kun misseily on meillä se ykkösharrastus. Sen verran mukavaa hommaa on kaikinpuolin. :)

Seuraavaksi mennään jo Kajaaniin kuukauden päästä. Autolla tälläkertaa. :D

Minna-Mari kirjoitti...

ja selventääksemme puhelinnäpytystä, louhin = kotiin :D