Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

"pohojoosesta päevää"

Kaikenlaista on kerinnyt tapahtua tässäkin välissä taasen. Tikolla todettiin terveet silmät ell Tuomas Kärkkäisen toimesta 1.11, aivan mahtava homma. Mätsärissä kerettiin pyörähtää myös, sieltä Korulle PUNaisten toinen ja Tikolle punainen nauha. Viikonloppuna mennään vielä näytille mätsäilemään ja viikon päästä lähdetäänkin sitten perinteiselle reissulle etelänmaalle, molemmat pörröt näyttäytyy Helsinki Winnerissä 3.12 ruåtsalaiselle tuomarille.

Eläinlekurin harkka loppui ja koulunpenkki kutsui pari viikkoa sitten. Tiko ja Koru on kulkeneet Louella mukana päivittäin, ja molemmille on tehnyt todella hyvää: molemmat on saaneet olla koulupäivän ulkotarhassa muita koiria ja hevosia ihmettelemässä, ja toimia isommassa koiraporukassa, kun luokallamme jokaisella on oma koira ja kaikki yleensä mukana yhtenä ryhmärämänä isossa luokassa ruokatunneilla. :) Tikolle tekee hyvää kun pitää isossa laumassa olla, eihän se kyllä kenenkään kanssa leiki vaan omissa oloissaan touhuaa. Koru taas rrrrrrrrakastaa jokaista ja se on niin iloisena kun piiiitkästä aikaa näkee koulututtuja ja saa painia ja meuhkata niin monen kaverin kanssa joka päivä. Pikkuisen on väsynyttä koiraa koulupäivän jälkeen. :)

Tulevana viikonloppuna mennään käymään porukalla Keminmaassa ja Tiko jää samalla taas Lautsikkaan. Saas nähdä kuinka Koru protestoi kun jääkin nyt ihan yksin vailla Tikon tukea ja turvaa, mihin se on tässä puolentoista kuukauden aikana tottunut..


Petra haastoi meidät jälleen - tällä kertaa tällaisen tunnustuksen kera, ja tehtävä koskee nyt emäntää ja allekirjoittaneen täytyy kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään. Niin ja sääntöihin kuului tottakai haastajan kiittäminen - kiitos Petra ja Pojat! :) Tunnustus ja haaste on aina mukavaa vaihtelua, ja näistä napeista saa emäntäkin uutta puhtia kun tietää että kyllä siellä joku lueskelee näitäkin höpötyksiä.. :D Ennenkuin listaan kahdeksan tosifaktaa haastan peliin mukaan Annin, Aijan, Anun, Hennan, Satun, Emilian, Emman ja Viivin!

Tässäpä sitten omani turhuuksineen, olkaa hyvä:

1] Opiskelen siis Tervolan Louella eläintenhoitolanpitäjäksi ja paperit on taskussa toukokuun-12 jälkeen: alunperin minusta piti tulla opettaja yläasteelle
2] Asun pohjoisenkamaralla Joulupukin kaupungissa Rovaniemellä, taskussa pikkuinen Korunen ja kädessä vaihtelevasti Keminmaa-Roi väliä reissaava Tiksuli
3] Kuulun paitsi Rovaniemen seudun alajaoston lappalaiskoiraporukkaan, myös henkeen ja vereen Tornion väkeen
4] Tulevaisuudessa alan kasvattaa lappalaisia kennelnimellä ****** :)
5] Koirien ohella elämäntapoihin kuuluu kuvataide ja musiikki
6] Haaveilen omasta pienestä putiikista ja töistä eläinlääkäriklinikalla ja koirahoitolassa
7] Tiko on mammanmussu - lellipentu ja ykkönen, kaikista rakkain turre, ja koiraotteista huolimatta olen aina se joka lässyttelee ja helliijalellii Tikoa ylitsevuotavasti - mm. "ei saa antaa pöydästä mitään" "älä anna herkkua kun se tulee kerjäämään" "ei saa olla sohvalla eikä sängyllä" "ei saa antaa huomiota kun se itse vaatii" - koira osaa kyllä, mutta emäntä ei (aina välitä) :::)
8] Koru on ihanekaomapiänilappalainen, jonka kanssa opetellaan kahdenkeskistä koiraelämää

Ja sitten aletaan valmistautua etelänreissuun.

Ei kommentteja: